Kasten

Een op maatgemaakte kast biedt de optimale opbergruimte

Universele kasten houden geen rekening met de mogelijkheden binnende bestaande ruimte waar de kast moet komen en de functionaliteit die de kast moet bieden. Smeets houttechniek is een bedrijf dat kasten op maat en naar wens kan maken. 

Enkele voorbeelden van kasten die ik de afgelopen periode heb gemaakt zijn: 

  • Een schuifkast
    Heeft u een kleine ruimte en toch een ruime kledingkast nodig? Dan is een schuifkast van plafond tot de vloer en van muur tot muur een mooie oplossing. Door de schuifdeuren verliest u geen ruimte aan de draairuimte die een normale kastdeur nodig heeft.
  • Een boekenkast op maat.
    Een klant van mij heeft een geweldig boekenverzameling bestaande uit boeken met divere afmetingen. In mijn eigen werkplaats heb ik een boekenkast op maat voorbereid en ter plaatse gemonteerd.  Door de verstelbare planken is het mogelijk om de planken op de afmetingen van de boeken af te stemmen. De klant heeft gekozen voor steigerhout.
  • Een inloopkast
    Een inloopkast biedt een ruime gelegenheid om bijvoorbeeld uw kleding en assoires een overzichtelijk plek te geven. Ik kom graag ter plekke kijken en hoor graag uw wensen om daarop de mogelijkheden bij aan te geven.
  • Een badkamermeubel.

De laatste jaren is er veel ontwikkeld met betrekking tot sluitsystemen van kasten. In samenwerking met de leverancier heb ik in ruime mate ervaring opgedaan in het vervaardigen van kasten met softclose systeem en gefineerd in de uitstraling zoals de klant dit wenst.